Fresks

Idag var jag och besökte Fresks tillsammans med Emmelie (som tidigare nämnt arbetar där) för att försöka få tag i träskivor att klä möbeln i.
     Jag visade dem möbelskissen som jag har här på bloggen och de föreslog att jag skulle använda MDF-skivor och behandla dem så de blir vattenresistanta. Emmelie ringde till sin far som även han arbetar på Fresks och är specialiserad på färg och ytbehandling och han skulle hjälpa mig att få fram en bra färg som inte påverkas av vatten och då heller inte låter MDF-skivorna påverkas. De kunde också kapa ut de bitar jag behöver, så jag ska lämna in en skiss över alla delar med mått så skulle de kapa till det under veckan. Det hela trodde de sedan slkulle gå på ca 250-300 kr vilket vore helt underbart! (furuskivorna skulle kosta 1000-2000 kr, så det blir en viss prsisskillnad!)
     Möbeln kommer som sagt nu istället att målas istället för att betsas, och jag tror att den får bli svart då det är snyggt och stilrent och är lätt att passar i de flesta rum. Jag ska dock prata med min pojkvän först då det är han som ska ha schabraket stående hos sig, så jag ska höra om han har några speciella önskemål först..!
     Det blev dock ingen tripp till clas Ohlsson, är inte riktigt 00 på vad exakt vad jag ska inhandla där, så jag ska bläddra lite mer i katalogen och så köper jag allt i ett svep när jag bestämt mig!
     Istället för Clas Ohlsson åkte jag istället ut till birsta och besökte Rusta där jag köpte en 3 meter lång blå ljusslinga för 69 kr. Denna ska sedan monteras i rampen och bli nattbelysning några timmar efter att akvariet släcks och några timmar innan det tänds, jag tror det kan bli rätt läckert!

Nu väntar jag dock fortfarande på virket som ska hyvlas, så snart jag fått det klart så är det bara att sätta igång! Det känns som att det äntligen händer något nu till slut i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0